Izvorul Dunării

Situat alături de Palatul Fuerstenberg din orașul Donaueschingen, Dunărea izvorăşte în acest mic lac, pentru a se scurge imediat în subteran pentru câţiva kilometri. Lungimea fluviului de la izvor până la Sulina se măsoară exact din acest loc: 2840 km.
Mulţi vizitatori aruncă o monedă in lacul-izvor, al Dunării, în speranţa,că gestul va aduce bunăstare şi fericire personală.
Această zonă pitorească, un podiş cu numele Pădurea Neagră, s-a dezvoltat in ultimele decenii in mod continuu, mai ales în domeniul construcţiilor de maşini, aducând intr-adevăr bunăstare economică celor care lucrează aici.
Fotografii: fotoseher.de

Companiile alfa-Horizont

alfa-Horizont GmbH & Co. KG a fost fondată în Villingendorf,
în sud-vestul Germaniei, la sud de Stuttgart, la 30 de km distanţă de izvorul Dunării în Donaueschingen.

alfa-Horizont

  • intermediază locuri de muncă in Germania pentru persoane calificate sau specializate, mai ales pentru domeniul construcţiilor de maşini, prelucrarea metalelor, electrotechnicii și a proiectării in diferite domenii.
  • aduce o gamă largă de servicii pentru candidații noștri, pentru a asigura integrarea economică și socială de lungă durată în Germania.

alfa-Horizont SRL firma fiică a firmei Germane, a fost fondată în Sibiu. De la acest sediu se recrutează personalul calificat și specializat. De aici se oferă tot suportul pentru pregătirea deplasării la firma Germană.

Klaus-Georg Schmidt, împreună cu fii săi, au construit activitatea companiei,
având la bază principiile morale ale unei afaceri de familie

Familia fondatorilor firmei, originară din Sibiu, s-a dedicat cu toată priceperea și voința, dezvoltării companiilor alfa-Horizont, în România și în Germania.
Klaus-Georg Schmidt, directorul firmei, are o experienţă de 30 de ani în domeniul construcţiilor de maşini, din care 24 de ani a activat în Germania.
Ultimii 5 ani a condus cu mult succes o altă firmă producătoare de maşini de ambalat în material plastic şi sisteme de transport al mărfurilor, în calitate de director şi co-proprietar.

 

Prin accesarea si/sau utilizarea in continuare a sectiunilor site-ului, vizualizarea oricaror componente, precum si orice alte operatiuni similare in legatura cu acest site, implica acordul dumneavoastra pentru utilizarea modulelor cookie si a altor tehnologii similare.