Călin M. – Reglor pentru prese de pulbere metalică

La sfârșitul anului 2015 am hotărât să îmi caut de lucru în Germania  și prin intermediul unui coleg am aflat de firma ”alfa – Horizont”.

Am intrat pe site-ul firmei și am intodus datele mele.

In următoarea zi am fost contactat telefonic de reprezentata firmei alfa-Horizont din Sibiu și am susținut un interviu în limba germană.

 

După ce am trimis toate actele necesare pentru găsirea unui loc de muncă am mai avut un interviu telefonic cu reprezentantul firmei alfa – Horizont din Germania.

 

În Germania pentru perioada de probă de 3 zile cerută de angajator, firma “alfa – Horizont” prin intermediul directorului  mi-a asigurat cazare, mâncare și dânsul a fost prezent peste tot unde a trebuit sa merg.

 

După angajare directorul afla-Horizont  mi-a căutat cazare și mi-a întocmit actele necesare pentru ședere și m-a însoțit la medicina muncii pentru examinare.

 

În momentul actual lucrez la această firmă și sunt foarte mulțumit.

În urmare, recomand cu plăcere și cu încredere firma “alfa-Horizont”.

Este o firmă serioasă, profesională și mereu ajutătoare.

Vă mulțumesc din suflet.

Prin accesarea si/sau utilizarea in continuare a sectiunilor site-ului, vizualizarea oricaror componente, precum si orice alte operatiuni similare in legatura cu acest site, implica acordul dumneavoastra pentru utilizarea modulelor cookie si a altor tehnologii similare.