Cătălin A. – Programator PLC – automatizări industriale

Cochetând de ceva vreme cu gândul de a mă muta împreună cu familia în Germania, o schimbare importantă atât în plan personal cât și profesional, într-un moment oportun, am început colaborarea cu firma alfa-Horizont.

 

Încă de la început, persoanele cu care am plăcerea de a colabora, mi-au inspirat încredere, iar acest lucru, se regăsește acum în faptul că, la scurt timp, am concretizat prin obținerea job-ului care să mă motiveze, pe măsura experienței mele profesionale (inginer automatist – programare PLC, în domeniul automatizărilor industriale).

 

O astfel de schimbare însă, implică mai mult decât obținerea unui job, iar faptul că cineva te-ar putea ajuta și în lucrurile care urmează odată cu această schimbare (administrative, fiscale, etc.) le apreciezi cu adevărat mai pe urmă.

 

Este evident, experiența mea a fost una pozitivă! Multumesc!

Prin accesarea si/sau utilizarea in continuare a sectiunilor site-ului, vizualizarea oricaror componente, precum si orice alte operatiuni similare in legatura cu acest site, implica acordul dumneavoastra pentru utilizarea modulelor cookie si a altor tehnologii similare.