Cezar P. – Proiectant Mecanic

Am început colaborarea cu firma Alfa-Horizont GmbH în anul 2014. Am aplicat pentru un job de inginer proiectant, în cadrul domeniului constucțiilor de mașini.

 

Firma alfa-Horizont m-a ajutat foarte mult în cadrul perioadei de probă, cât și în momentul în care m-am mutat în orașul în care mi-am gasit loc de muncă. Aceste servicii se referă la găsirea unei cazări, diverse servicii privind documentele necesare în Germania, deschiderea unui cont bancar, înregistrarea la un medic de familie, cât și cu certificatul de rezidentă necesar în Germania.

 

Modul de lucru între cele două părți a fost întotdeauna unul eficient și corect. Mi s-au oferit întotdeauna sfaturi importante, cât și o consultanță foarte eficientă.

 

Modul de comportament între angajații firmei alfa-Horizont și mine s-a desfășurat cu o notă de amabilitate foarte ridicată. Pot spune că sunt foarte mulțumit din toate punctele de vedere legat de colaborarea între mine și firma alfa-Horizont.

Prin accesarea si/sau utilizarea in continuare a sectiunilor site-ului, vizualizarea oricaror componente, precum si orice alte operatiuni similare in legatura cu acest site, implica acordul dumneavoastra pentru utilizarea modulelor cookie si a altor tehnologii similare.