Remus L. – Mecanic montator mașini speciale

Sunteți nemultumiți de locul de muncă actual, aveți o  experiență bogată în activitatea dvs. și  doriți un loc de munca bine remunerat, dezvoltare profesională, condiții de muncă net superioare celor din țară?

Pot să vă recomand cu  foarte mare încredere firma alfa – Horizont  pentru o oportunitate de lucru adevarată și de viitor într-o companie germană.

Am 30 de ani experiență în meseria de mecanic, reglor, mecanic întreținere industrie ușoară și automotive, și datorită situației nefavorabile din țară ca și remunerație, condiții deosebite de stres, solicitări exagerate la efectuarea de ore suplimentare,  nesiguranța pt. a beneficia de o pensie reală, valuri de scumpiri în viața de zi cu zi,  am contactat pe internet această respectabilă firmă, care m-a ajutat și mi-a găsit un loc de muncă stabil, bine plătit, cu contract pe perioadă nedeterminată.

Condițiile de colaborare sunt foarte bune, consiliere în orice problema aici în Germania, sprijin pt. integrare pe toate planurile, totul la vedere și de comun acord.

Mulțumesc încă odată pe această cale echipei alfa – Horizont pentru tot sprijinul acordat, și în mod special d-lui Schmidt.

Dacă vă regăsiți în cele relatate de mine mai sus, contactați firma alfa – Horizont cu toată încrederea și vă veți convinge!

Cu deosebit respect,

Remus

Prin accesarea si/sau utilizarea in continuare a sectiunilor site-ului, vizualizarea oricaror componente, precum si orice alte operatiuni similare in legatura cu acest site, implica acordul dumneavoastra pentru utilizarea modulelor cookie si a altor tehnologii similare.