Tudor P. – Inginer Proiectant de Structuri

Cu toții ne dorim să ne afirmăm în viața profesională.

Atunci când firma alfa-Horizont mi-a prezentat această șansă, sub forma unui post de Inginer Proiectant de Structuri în Baden Württemberg, nu am ezitat să profit de ea.

 

Primul interviu a fost unul telefonic, destul de detaliat, în care mi-am expus experiența profesională și mi-a fost prezentat domeniul de activitate al firmei angajatoare.

 

Domnul Director Schmidt a fost foarte amabil încât să mă îndrume pe tot parcurusul interviurilor și nu numai. Am aflat detalii despre modul de lucru al germanilor, despre stilul lor de viață; despre sistemul lor birocratic și regulile lor fiscale; și, nu în ultimul rând, despre cum să mă evidențiez profesional.

 

alfa-Horizont a reușit cumva să combine latura profesionalistă și meticuloasă a germanilor, cu latura amicală și cordială a românilor; în opinia mea, o combinație de încredere.

Prin accesarea si/sau utilizarea in continuare a sectiunilor site-ului, vizualizarea oricaror componente, precum si orice alte operatiuni similare in legatura cu acest site, implica acordul dumneavoastra pentru utilizarea modulelor cookie si a altor tehnologii similare.