Alexandru I. - Operator CNC


Va transmit prezenta scrisoare de multumire ca semn de apreciere si respect pentru modul in care ati tratat toate problemele.   Datorita profesionalismului si a calitatii serviciilor pe care le oferiti eu  am reusit sa obtin un loc de munca stabil la o frima din Germania pe postul de Operator…   Citește mai departe »
Catalin P. - Operator CNC


La inceput am avut retineri in a-mi trimite CV-ul prin E-mail deoarece auzisem de firme care pacalesc oamenii. Si asa amani sa pleci intr-un loc in care poti trai decent. Firma alfa-Horizont a fost o surpriza placuta pentru mine deoarece sunt profesionisti, calzi si placuti. La mai putin de o…   Citește mai departe »
Paul L. - Reglor CNC


Am apelat la serviciile firmei alfa-Horizont din dorinta de a obține un loc de munca  in Germania. Datorita echipei de profesioniști de la firma alfa-Horizont am obtinut un interviu cu angajatorul. La sosirea mea în Germania directorul firmei alfa-Horizont  împreună cu intreaga echipa s-au ocupat de toate detaliile necesare in…   Citește mai departe »
Constantin U. - Mecanic strunguri CNC


Cu plăcere exprim punctul meu de vedere și pot oferi motive pentru a colabora cu firma alfa-Horizont: Nu își pierd timpul cu promisiuni de care nu se pot ține Deviza "omul potrivit la locul potrivit" este cheia succesului intermedierii unui loc de muncă la firma alfa-Horizont, cu alte cuvinte plasează…   Citește mai departe »
Otto D. - Mecatronist montaj mașini de frezat


alfa-Horizont este o echipă energică, profesională și înțelegătoare. Încă de la început când am fost contactat de această firmă am remarcat un profesionalism excepțional și o echipă ordonată, începând de la întocmirea dosarului de angajare pănă la finalizarea angajării mele. Pe parcursul perioadei de când eu și familia mea suntem…   Citește mai departe »
Adrian M. - Operator CNC


Mi-am dorit să lucrez în Germania ca Operator CNC și am reușit datorită unei echipe de profesioniști de la firma alfa-Horizont. Am deosebita plăcere să notez pozitiv această firmă care dă dovadă de seriozitate și dedicare pentru toți candidații săi. Mulțumesc pentru promptitudine și consiliere și vă doresc mult succes…   Citește mai departe »
Gheorghe P. - Tehnician turnătorie


Am apelat la această firmă printr-o recomandare a unui coleg care era deja angajat în Germania. În cadrul interviului de la sediul din Sibiu au fost puse la punct toate detaliile și răspunsul firmei privind aplicația mea a venit în timp scurt. În Germania am primit tot ajutorul necesar să mă…   Citește mai departe »
Mircea C. - Tehnician turnătorie


Am primit un loc de muncă ca și tehnician turnătorie prin firma alfa-Horizont. Lucrurile s-au concretizat foarte rapid și am primit cel mai mare ajutor în prelucrarea documentelor în Germania. Toate promisiunile și condițiile din contract au fost îndeplinite asa cum s-a discutat inițial. Personalul foarte amabil și calificat s-a…   Citește mai departe »
Radu M. - Electrician mentenanță


Firma alfa-Horizont am cunoscut-o pe internet și am avut absolut tot sprijinul din partea lor, atât pentru angajare cât și pentru integrare în mediul de lucru și social german.   Am fost consiliat în cele mai mici detalii și în cele mai variate probleme de către alfa-Horizont. Acești oameni pe care…   Citește mai departe »
Alin B. - Operator CNC


Doresc să mulțumesc echipei alfa-Horizont și domnului director pentru profesionalismul și corectitudinea de care au dat dovadă încă de la începutul colaborării noastre. Deasemenea pot spune că am fost uimit de tot sprijinul și implicarea de care am beneficiat din partea firmei pe tot parcursul integrării mele la locul de…   Citește mai departe »
Dorin V. - Proiectant sisteme electrice


Doresc să descriu în câteva rânduri impresiile mele despre firma alfa-Horizont și personalul acesteia. Am aflat despre firmă de pe internet, iar postul pentru care am aplicat este cel de proiectare scheme electrice industriale.   Încă de la prima discuție avută cu personalul firmei, acesta s-a comportat foarte bine și…   Citește mai departe »
Geza H. - Controlor calitate


Experiența mea cu firma alfa-Horizont a fost una foarte favorabilă atât în găsirea unui loc de muncă precum și integrarea în societatea germană.   Prin sfaturi și ajutor în orice am avut nevoie nu pot decât să vă mulțumesc și să vă recomand mai departe. Locul de muncă este plăcut,…   Citește mai departe »
Remus L. - Mecanic montator mașini speciale


Sunteți nemultumiți de locul de muncă actual, aveți o  experiență bogată în activitatea dvs. și  doriți un loc de munca bine remunerat, dezvoltare profesională, condiții de muncă net superioare celor din țară? Pot să vă recomand cu  foarte mare încredere firma alfa - Horizont  pentru o oportunitate de lucru adevarată…   Citește mai departe »
Victor O. - Inginer proiectant mecanic


Colaborarea cu firma alfa-Horizont a fost pentru mine un real succes. Serviciile oferite sunt de  calitate, depășind așteptările.   Mi-au oferit sprijin în orice moment al parcusului de stabilire și obținere a postului de muncă dorit.  Personalul firmei este amabil, punctual, bine pregătit și tot timpul cu o gândire pozitivă.…   Citește mai departe »
Silvestru B. - Electrician automatizări


Serviciile oferite de către firma  alfa- Horizont, în cazul meu au depășit așteptările. Amabilitatea, seriozitatea și profesionalismul demonstrat de personalul firmei te motivează să ai o gândire pozitivă spre viitor.   Modul eficient de comunicare, de prezentare și descriere a aspectelor legate de locul de muncă, îi creează candidatului o…   Citește mai departe »
Sorin A. - Specialist producție tâmplărie de aluminiu


După multe discuții cu alte firme de intermediere care nu s-au concretizat, am luat legătura cu firma alfa-Horizont prin care  am obținut un loc de muncă într-o firmă specializată pe tâmplărie de aluminiu, ferestre, uși, fațade de sticlă pentru clădiri industriale.   Mă declar mulțumit, așteptările au fost satisfăcute și…   Citește mai departe »
Cătălin A. - Programator PLC - automatizări industriale


Cochetând de ceva vreme cu gândul de a mă muta împreună cu familia în Germania, o schimbare importantă atât în plan personal cât și profesional, într-un moment oportun, am început colaborarea cu firma alfa-Horizont.   Încă de la început, persoanele cu care am plăcerea de a colabora, mi-au inspirat încredere,…   Citește mai departe »
Cătălin T. - Programator CAM


Doresc să mulțumesc echipei alfa-Horizont pentru amabilitatea și profesionalismul de care a dat dovadă pe tot parcursul colaborării.   In prezent sunt angajat ca Programator CAM, în cadrul unei firme producătoare de mașini CNC.   Echipa m-a ajutat în găsirea unei cazări decente și rezolvarea actelor necesare pentru o noua…   Citește mai departe »
Ioan F. - Lăcătuș confecții metalice


Am avut plăcerea să port discuția despre locul de muncă la sediul firmei alfa-Horizont din Sibiu. Amabilitatea și ajutorul lor au fost foarte importante în luarea deciziei.   Mi-au găsit un loc de muncă ca Lăcătuș confecții metalice de care sunt foarte mulțumit. Firma alfa-Horizont oferă multe servicii, m-au așteptat…   Citește mai departe »
Adrian F. - Șlefuitor metale


Mulțumesc firmei alfa-Horizont pentru tot sprijinul acordat. Apelând la această firmă și discutând cu persoanele care se ocupă de intermediere, am putut să am încredere și  să-mi dau seama că ei sunt cei care cu siguranță o să mă ajute în găsirea unui loc de muncă, și nu numai.  …   Citește mai departe »
Cornel C. - Construcții de drumuri


Sunt încântat de profesionalismul cu care am fost preluat  la sosirea în Sttutgart, prezentat apoi șantierului unde am desfășurat activitatea ,de condițiile cazării precum și  de consultanța acordată de domnul director alfa-Horizont la semnarea contractului de muncă cu firma germană.   Perioada de muncă s-a derulat în condiții bune, am…   Citește mai departe »
Remus A. - Construcții de drumuri


Pot spune că sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de compania dumneavoastră, în special de amabilitatea și respectul oferit. Am ajuns să colaborez cu alfa-Horizont prin recomandare și încredere, încredere ce a apărut din prima secundă și continuă să prospere. Job-ul oferit ca Bauhelfer este mai mult decât satisfăcător, lucrând…   Citește mai departe »
Arpad M. - Reglor prese de pulbere metalică


Am găsit anunțul firmei alfa-Horizont pe internet. Am aplicat și la scurt timp după aceea am fost contactat telefonic. Am primit mai multe variante de locuri de muncă din care să aleg în funcție de căutările mele.   Am primit tot suportul pentru a pregăti interviul cu angajatorul, am fost…   Citește mai departe »
Claudiu P. - Operator CNC


Mulțumesc echipei alfa-Horizont, pentru jobul de Operator CNC și mini-jobul de Îngrijitor intermediate. Din momentul în care am completat aplicația pentru job, echipa alfa-Horizont a îndeplinit toate formalitățile cu profesionalism: am fost sunat pentru interviu, mi-au găsit un loc de muncă conform cerințelor,  m-au ajutat în găsirea unei locuințe și…   Citește mai departe »
Christian S. - Mecanic mașini CNC


De mult timp îmi doream să-mi gasesc un loc de muncă în Germania. În urmă cu câteva luni am contactat firma alfa-Horizont și răspunsul nu a întarziat să apară, chiar mai repede decât mă așteptam.   Pot să vă spun că firma alfa-Horizont își tratează cu seriozitate și promptitudine candidații…   Citește mai departe »
Sandor K. - Sudor construcții de mașini


Am deosebita plăcere de a recomanda tuturor celor care au de gând să-și schimbe locul de muncă și stilul de viață în unul cu adevărat german, firma alfa-Horizont.   Mulțumesc echipei alfa-Horizont pentru profesionalismul, promptitudinea și caracterul german de care au dat dovadă. Este cu adevărat o echipă bine pusă…   Citește mai departe »
Radu V. - Mecatronist


O firmă cu adevărat germană. Personal profesionist care oferă informații precise, în cel mai scurt timp, la orice solicitare a candidatului.   Faptul că însoțește candidatul la inregistrarea la toate instituțiile germane este capital pentru acesta.   Eu lucrez în domeniul construcțiilor de mașini, ca automatist – electronist - mecatronist,…   Citește mai departe »
Ioan E. - Inginer automatizări


Experiența trăită împreună cu firma alfa-Horizont a fost una inedită în ceea ce mă privește, am acceptat să fiu însoțit și îndrumat spre acest nou loc de muncă .   Este adevărat că experiența mea în domeniu tehnic  a avut o greutate‎ în reușită, cu toate acestea eforturile depuse de…   Citește mai departe »
Marius P. - Operator CNC


Am deosebita plăcere să ofer un review pozitiv firmei alfa-Horizont care m-a uimit pur și simplu prin profesionalism și dedicare față de client.   Colaborarea cu firma alfa-Horizont a constituit pasul spre o nouă carieră, precum și o nouă viață pentru mine și familia mea. Încă de la început am…   Citește mai departe »
Dorian H. - Inginer construcții


Mulțumesc firmei alfa-Horizont pentru prezentarea mea la o firmă de construcții cu renume în Germania.   Cum a decurs: -Am avut un interviu online cu angajatorul,după care un interviu personal la care am fost însoțit și de domnul director al firmei care m-a prezentat și susținut în fața angajatorului. -A…   Citește mai departe »
Florin L. - Operator frezor CNC


Țin să mulțumesc echipei alfa-Horizont pentru amabilitatea de care a dat dovadă pe tot parcursul colaborării.   Oferta de muncă a venit în domeniul industrial, operare mașini unelte cu comandă numerică. Am fost atras de această ofertă, deoarece a întrunit toate cerințele personale, printre care se numară salariul motivant, contract…   Citește mai departe »
Lucian M. - Operator mașină CNC


Mi-am dorit foarte mult să încep o viață nouă în Germania, și acest lucru s-a împlinit cu ajutorul echipei alfa-Horizont și a domnului director Schmidt. M-au ajutat cu găsirea unui loc de muncă ca operator mașini și a unei locuințe, precum și cu masina  firmei pentru două săptămâni de navetă.…   Citește mai departe »
Ionel N. - Operator și programator CNC


Cu ajutorul echipei capabile de la firma alfa-Horizont, am reușit să îmi găsesc foarte rapid un loc de muncă în Germania.   Serviciile sunt de calitate, există un mod de lucru plăcut și o mare amabilitate din partea echipei. Toate acestea duc spre o eficiență ridicată, profesionalism și dedicație  pentru…   Citește mai departe »
Călin M. - Reglor pentru prese de pulbere metalică


La sfârșitul anului 2015 am hotărât să îmi caut de lucru în Germania  și prin intermediul unui coleg am aflat de firma ''alfa - Horizont''. Am intrat pe site-ul firmei și am intodus datele mele. In următoarea zi am fost contactat telefonic de reprezentata firmei alfa-Horizont din Sibiu și am…   Citește mai departe »
Sorin B. - Electrician Montaj pentru Mașini CNC


Mulțumesc mult atât echipei din Germania cât și echipei din România, deoarece mi-am dorit foarte mult sa lucrez în Germania și acest lucru s-a realizat datorită echipei alfa-Horizont.   Lucrez într-o firmă producătoare de mașini cu comandă numerică (CNC) exact în domeniul pregătirii mele, cu o echipă excelentă. Aici am…   Citește mai departe »
Doru T. - Operator strung CNC


Am aflat despre firma alfa -Horizont de pe internet fiind în căutarea unui loc de munca în străinătate.   S-a dovedit a fi o firmă de încredere . Lucrez de nouă luni în Germania ca operator CNC la o firma furnizoare de componente auto. alfa-Horizont m-a ajutat în găsirea unei…   Citește mai departe »
Marius M. - Operator strung CNC


Am avut norocul să întâlnesc  o firmă bună cu oameni de cuvânt și foarte amabili. Firma alfa-Horizont este o firmă care lucrează cu informații reale și serioase cu contracte bine puse la punct și un director Klaus Schmidt foarte de treabă și serios în tot ceea ce face și ce…   Citește mai departe »
Tudor P. - Inginer Proiectant de Structuri


Cu toții ne dorim să ne afirmăm în viața profesională. Atunci când firma alfa-Horizont mi-a prezentat această șansă, sub forma unui post de Inginer Proiectant de Structuri în Baden Württemberg, nu am ezitat să profit de ea.   Primul interviu a fost unul telefonic, destul de detaliat, în care mi-am…   Citește mai departe »
Paul B. - Reglor pentru prese de pulbere metalică


Am aflat despre firma alfa-Horizont de la un coleg de muncă. I-am contactat cu interes și s-au dovedit a fi firma amabilă care într-adevăr pune la dispoziție multe servicii pentru candidat.   Firma angajatoare este o firmă furnizoare de componente automotive, cu o tehnologie unică în Germania. Pentru mine este…   Citește mai departe »
Constantin B. - Operator și programator strung CNC


Mă declar foarte mulțumit de colaborarea cu firma alfa-Horizont.   Actual lucrez în Germania la o firmă care se dezvoltă, construiesc un sediu nou iar dezvoltarea companiei și numărul mare al comenzilor se resimte ca un mare avantaj și pentru angajați.   Încadrarea mea este de operator strung CNC, însă…   Citește mai departe »
Vlad A. - Inginer sistem IT


Am primit un post de Inginer Sistem IT la o mare companie de profil din Germania.   Personalul companiei alfa-Horizont a dat dovadă de profesionalism și seriozitate pe tot parcursul perioadei de la selecție până la semnarea contractului final intermediat.   Am avut parte de tot suportul lor în această…   Citește mai departe »
Vasile R. - Tehnician service în construcții de mașini


Locuiesc în  Germania de 6 luni iar colaborarea cu firma alfa-Horizont a constituit pasul spre o nouă carieră, precum și o nouă viață pentru mine și familia mea.   Încă de la inceput am fost bine informat referitor la toate aspectele muncii și vieții în Germania, având parte de susținere…   Citește mai departe »
George I. - Programator PLC în domeniul Automotive


Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de firma alfa-Horizont. Mi-a fost intermediat postul pe care l-am dorit, programator PLC în industria auto. Am primit suport pentru limba germană, mai ales la interviul cu angajatorul.   Recomand oricui să colaboreze cu firma alfa-Horizont. Atât dl.director Schmidt cât și întreaga echipă m-au…   Citește mai departe »
Adrian D. - Proiectant Instalații Electrice


Prin intermediul firmei alfa-Horizont am reușit să mă angajez pe un post de electrician în Germania.   Acest start bun mi-a deschis după un an șansa să lucrez ca proiectant pentru instalații. Acum pot să-mi valorific cunoștintele dobândite în facultate.   Sunt bucuros să recomand mai departe această firmă pentru…   Citește mai departe »
Alin P. - Operator CNC


Am ales să colaborez cu firma alfa-Horizont  ca furnizor de servicii de recrutare datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței procesului de recrutare-selecție în vederea găsirii unui job în Germania fără a percepe taxe de înscriere pentru recrutare.   Totodată, echipa de recrutare alfa-Horizont, prin profesionalismul membrilor săi,…   Citește mai departe »
Cezar P. - Proiectant Mecanic


Am început colaborarea cu firma Alfa-Horizont GmbH în anul 2014. Am aplicat pentru un job de inginer proiectant, în cadrul domeniului constucțiilor de mașini.   Firma alfa-Horizont m-a ajutat foarte mult în cadrul perioadei de probă, cât și în momentul în care m-am mutat în orașul în care mi-am gasit…   Citește mai departe »

Prin accesarea si/sau utilizarea in continuare a sectiunilor site-ului, vizualizarea oricaror componente, precum si orice alte operatiuni similare in legatura cu acest site, implica acordul dumneavoastra pentru utilizarea modulelor cookie si a altor tehnologii similare.