Firma alfa-Horizont este membră în Organizația Tehnologică – “Technology Mountains”din Germania

Firma germană alfa-Horizont GmbH & Co. KG prin activitățile desfășurate în domeniul resurselor umane în branșa construcțiilor de mașini și a dezvoltărilor tehnologice, se bucură de apartenența în calitate de membru în organizația “Technology Mountains” din Germania.

 

“Technoloy Mountains transformă companiile în alpiniști, deoarece prin această organizație companiile înaintează mai rapid!”

Dr. Harald Stallforth, CEO

 

Technoloy Mountains s-a înființat în anul 2005 în Villingen-Schwenningen și s-a dezvoltat oferind idei și impulsuri marcante pentru rețeaua din regiunea Schwarzwald- Baar-Heuberg.

 

” Din martie 2016 suntem membrii în Organizația Technology Mountains și de atunci putem spune ca ne-am găsit căminul tehnologic. Intermediem personalul specializat pentru Tehnologia 4.0 pentru a crește valoarea clienților noștri. Construim poduri pentru succesul clienților noștri bazate pe experiența noastră.”

Klaus-Georg Schmidt, Director alfa-Horizont

 

Noi căutăm și găsim personalul dvs. și specialiștii cu studii superioare tehnice pentru domeniile: construcții de mașini, prelucrarea metalelor, inginerie electrică și pentru industria prelucrătoare.

 

Mai jos puteți citi descrierea firmei prezentată în revista de membri Technology Mountains.

Prezentarea firmei în revista Technology Mountains

 

 

Prin accesarea si/sau utilizarea in continuare a sectiunilor site-ului, vizualizarea oricaror componente, precum si orice alte operatiuni similare in legatura cu acest site, implica acordul dumneavoastra pentru utilizarea modulelor cookie si a altor tehnologii similare.