Inaugurarea sediului din Sibiu, România în anul 2014

Datorită motivației care stă la baza firmei alfa-Horizont, aceea de a crea legătura între angajatorii germani și candidații români, am inaugurat în  11.07.2014 sediul de activitate și am sărbatorit înființarea firmei alfa-Horizont SRL din Sibiu, România.

Dorind să fim mai aproape de nevoile candidațiilor, am creat un mediu prielnic unor discuții profesionale privind oportunitatile de angajare în Germania.

Împreună cu oameni din comunitatea de afaceri, prieteni, susținători și membrii din rețeaua alfa-Horizont am sărbătorit acest pas.

Doamna Crina Paștiu, șef de promoție la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, specializarea Psihologie și Resurse Umane, este directorul filialei noastre. Ea și-a stabilt  ca principal obiectiv de a fi primul contact de legătură între profesioniștii calificați din România și oportunitățile profesionale din Germania.

Serviciul de recrutare personal este un procedeu mereu actualizat de către echipa noastră, încercăm în permanență să utilizăm cele mai noi tehnologii și tehnici de inteviu, pentru a crea o recomandare cât mai profesională a candidaților în fața angajatoriilor germani.

Prin accesarea si/sau utilizarea in continuare a sectiunilor site-ului, vizualizarea oricaror componente, precum si orice alte operatiuni similare in legatura cu acest site, implica acordul dumneavoastra pentru utilizarea modulelor cookie si a altor tehnologii similare.