INNOVATION FORUM- Tehnologii și sisteme inteligente

Forumul pentru Inovație a fost un eveniment organizat excelent în Germania în localitatea Donaueschingen în data de 09 Martie 2017 de către Technology Mountains, și îl considerăm ca o bogată sursă de informare de mare folos pentru dezvoltarea firmei noastre.

Digitalizarea pătrunde adânc în toate procesele de economie și creează un nou potențial de valoare. Innovation Forum a scos în evidență diversitatea de noi oportunități pornind de la tendințele actuale și proiectând astfel prioritățile tehnologice de mâine.

 

KEMPF_SCHMIDT_09_03_2017

Directorul nostru dl. Klaus-Georg Schmidt

împreună cu dl. Meinrad Kempf, Technologietransfermanager de la Camera de Comerț și Industrie

 

GROßE_BÖCKMANN_SCHMIDT_09_03_2017

împreună cu dl. Dr.-Ing. Markus Große Böckmann, directorul firmei High-Tech Oculavis GmbH

 

„ Mereu mai mici, mereu mai inteligente, mereu în rețea: produsele și aplicațiile inteligente au cucerit de mult timp industria dar și viața noastră de zi cu zi. Unul dintre cele mai importante domenii ale viitorului este reprezentat de Realitatea Virtuală și Augmentată. Din acest an s-au creat dispozitive speciale pentru vizualizare: utilizând diferite afișaje montate pe cap și instalații de realitate virtuală, poți pătrunde în lumea virtuală.”

 

Dr. Harald Stallforth, Reprezentant Technology Mountains

 

 

Citiți articolul pe site-ul Technology Mountains

Prin accesarea si/sau utilizarea in continuare a sectiunilor site-ului, vizualizarea oricaror componente, precum si orice alte operatiuni similare in legatura cu acest site, implica acordul dumneavoastra pentru utilizarea modulelor cookie si a altor tehnologii similare.