Interviu cu directorul firmei alfa-Horizont acordat revistei germane Wirtschaft im Südwesten – Martie 2017

Dorim să împărtășim cu dvs. interviul susținut de dl director Klaus-Georg Schmidt pentru revista germană Wirtschaft im Südwesten.

 

Publicația aparține Camerei de Comert și Industrie din zona Schwarzwald  cu care firma alfa-Horizont GmbH & Co. KG  întreține o colaborare foarte strânsă.

 

În cadrul secțiunii “Fondatori” se regăsește articolul în care este explicată  activitatea firmei de la fondare și până în acest moment.

 

Directorul alfa-Horizont  povestește cum a plecat de la ideea  creării unei punți de legătură între personalul calificat și specializat din România și firmele din Germania din domeniul construcțiilor de mașini. Necesitatea forței de munca în piața germană a fost punctul cheie descoperit și dezvoltat continuu până în momentul de față.

 

Vă invităm la lectură, mai jos regăsiți încărcată varianta pdf. a articolului!

 

Articol complet în revista Wirtschaft im Südwesten

 

Prin accesarea si/sau utilizarea in continuare a sectiunilor site-ului, vizualizarea oricaror componente, precum si orice alte operatiuni similare in legatura cu acest site, implica acordul dumneavoastra pentru utilizarea modulelor cookie si a altor tehnologii similare.