Vă invităm să descoperiți noul website alfa-Horizont din aprilie 2016

Așa cum v-am obișnuit Firma alfa-Horizont România se gândește la candidații ei , astfel încât pentru facilitarea accesului  la cele mai noi și atractive oportunități profesionale oferite de angajatorii germani vă întâmpinăm cu noutăți.

 

S-au întreprins acțiuni de modernizare și optimizare a site-ului oficial, s-au creat noi pagini pentru descrierea activității firmei și a avantajelor pe care candidații le pot avea printr-o colaborarea cu firma noastră.

 

De acum candidații au posibilitatea :

  1. să fie la curent cu cele mai noi posturi vacante, în secțiunea BURSA DE JOBURI
  2. să trimită CV direct către postul dorit rapid și simplu din BURSA DE JOBURI, APLICAȚIE ONLINE sau CONTACT
  3. să cunoască în secțiunea IMPRESII experiențele altor candidați angajați în Germania, care doresc să împărtășească impresii despre procedurile pe care le-am gândit cu grijă pentru confortul dvs.
  4. să cunoască echipa de management și acțiunile la care participă firma pentru a promova serviciile oferite, în secțiunea NOUTĂȚI

 

Vă dorim navigare plăcută!

P.S. Nu uitați de paginile de facebook, google+, Linkedin!

Prin accesarea si/sau utilizarea in continuare a sectiunilor site-ului, vizualizarea oricaror componente, precum si orice alte operatiuni similare in legatura cu acest site, implica acordul dumneavoastra pentru utilizarea modulelor cookie si a altor tehnologii similare.