Grafica si Marketing-ul


La sediul alfa-Horizont GmbH & Co. KG din Germania, domnul director Klaus-Georg Schmidt l-a intampinat cu mare placere pe domnul Mihai Ciufudean, specialist in grafica si solutii de marketing.   Citește mai departe »
SEHMOTIV - Revista pentru cultură organizațională


Eforturile și succesele firmei noastre au fost apreciate de revista SEHMOTIV din Baden-Württemberg. Vă invităm sa citiți interviul acordat de directorul Klaus-Georg Schmidt revistei de afaceri SEHMOTIV.   Citește mai departe »
INNOVATION FORUM- Tehnologii și sisteme inteligente


Forumul pentru Inovație a fost un eveniment organizat excelent în Germania în localitatea Donaueschingen în data de 09 Martie 2017 de către Technology Mountains, și îl considerăm ca o bogată sursă de informare de mare folos pentru dezvoltarea firmei noastre.   Citește mai departe »
Piața locurilor de muncă în Germania. Sfaturi utile pentru absolvenți!


Dezvoltarea industrială este o tendință în creștere și îndemnăm viitori absolvenți de liceu să se îndrepte spre următoarele meserii care sunt cerute pe piața muncii:   Citește mai departe »
Firma alfa-Horizont este membră în Organizația Tehnologică - "Technology Mountains"din Germania


Firma germană alfa-Horizont GmbH & Co. KG prin activitățile desfășurate în domeniul resurselor umane în branșa construcțiilor de mașini și a dezvoltărilor tehnologice, se bucură de apartenența în calitate de membru în organizația "Technology Mountains" din Germania.   Citește mai departe »
Interviu cu directorul firmei alfa-Horizont acordat revistei germane Wirtschaft im Südwesten - Martie 2017


Dorim să împărtășim cu dvs. interviul susținut de dl director Klaus-Georg Schmidt pentru revista germană Wirtschaft im Südwesten.   Citește mai departe »
Ghid de SUCCES în Germania


Din experiența noastră dorim să vă comunicăm informații importante, pe care vă rugam să le luați în considerare pentru pregătirile de plecare, pentru startul și activitatea propriu - zisă în Germania.   Citește mai departe »
Ce așteptări are angajatorul de la angajați?


Cred că mulți dintre dvs. v-ați întrebat ce anume dorește angajatorul de la dumneavoastră dacă începeți munca la el în firmă.   Citește mai departe »
Recomandări pentru un interviu de succes


Dorim să vă oferim câteva idei generale de care să țineți cont, însă echipa noastră oferă un sprijin constant și o consiliere detaliată candidaților cu care colaborăm.   Citește mai departe »
Sfaturi utile pentru redactarea unui CV german - Lebenslauf


Pentru a atrage atenția angajatorului german care vă citește CV-ul trebuie să țineți cont de anumite reguli. O să vă prezentăm succint lucrurile cele mai importante:   Citește mai departe »
Vă invităm să descoperiți noul website alfa-Horizont din aprilie 2016


Așa cum v-am obișnuit Firma alfa-Horizont România se gândește la candidații ei , astfel încât pentru facilitarea accesului  la cele mai noi și atractive oportunități profesionale oferite de angajatorii germani vă întâmpinăm cu noutăți.   Citește mai departe »
Târg de joburi FORMING INGINERIE 12.11.2015- alfa-Horizont cel mai bun angajator


Târg de joburi FORMING INGINERIE 12.11.2015- alfa-Horizont cel mai bun angajator   Citește mai departe »
Târg de Joburi FORMING 03.09.2015


Targul FORMING este un organism privat cofinanțat din fonduri europene nerambursabile sub amprenta universității Lucian Blaga Sibiu care vine în sprijinul  mediului de afaceri din țara prin organizarea cu caracter gratuit de târguri de joburi  de asemenea  deține un rol activ în combaterea somajului și creearea de  noi locuri de muncă.   Citește mai departe »
Participare Târg Șomaj - 25 septembrie 2015


Echipa alfa-Horizont a întreprins acțiuni de promovare a servicilor oferite, și anume un pachet de servicii printre care intermediere și recrutare personal având ca obiectiv angajarea pe termen lung în Germania.   Citește mai departe »
Inaugurarea sediului din Sibiu, România în anul 2014


Datorită motivației care stă la baza firmei alfa-Horizont, aceea de a crea legătura între angajatorii germani și candidații români, am inaugurat în 11.07.2014 sediul de activitate și am sărbatorit înființarea firmei alfa-Horizont SRL din Sibiu, România.   Citește mai departe »

Prin accesarea si/sau utilizarea in continuare a sectiunilor site-ului, vizualizarea oricaror componente, precum si orice alte operatiuni similare in legatura cu acest site, implica acordul dumneavoastra pentru utilizarea modulelor cookie si a altor tehnologii similare.